fredag 10. april 2009

Se min kjole...

Jeg har sydd denne vårlige kjolen! I ullfilt, riktig nok, men den kan jo vare en stund til.




Lilleperle er ikke overbegeistret for kjoler, men hun har vist en viss interesse for denne som mamma'n har holdt på å sy... Hun har til og med gått med på å prøve den på, for justeringer.


Jeg er veldig spent på hvordan den blir mottatt som ferdig i morgen. Sjansene er store for at det kommer et kjapt "nei" før jeg får tredd den over hodet hennes. Aksept eller ikke, jeg er fornøyd med produksjonen på syfronten.

Påske




Vi er litt sent ute - men pyntet til påske skal det bli!

I dag fikk lilleperle (og pappaen) oppdrag å finne kvister. Det var stor stas å pynte de etterpå, og med minimal innblanding ble pynten fordelt ganske så jevnt utover.

Eggene og papirornamentene er fra Åhlens mange år tilbake. Fuglene ble laget i vinter, etter inspirasjon fra bloggeverdenen.




tirsdag 7. april 2009

Hva kan det være..?


I entreen har vi nå fått hengt opp en UFO-knagg. Den er det første jeg ser når jeg kommer inn, og jeg blir sannelig i godt humør av å se på den. Samtidig som den løser vårt evinnelige knaggeproblem. Går det an å ha så mange jakker som det vi har?

Når man ikke har mulighet til å totalrenovere, så får man benytte seg av de mulighetene man har for litt enkel oppgradering. Snart er loppesesongen i gang, og i år har jeg store planer....