mandag 4. mai 2009

Pakket inn


Mai betyr mange bursdager i vår familie. Og bursdager betyr, i tillegg til flotte feiringer og hyggelig samvær, at jeg kan få gjøre noe jeg er veldig glad i - nemlig å pakke inn gaver! Vi har nettopp feiret en 60-års jubilant i nær familie, og jeg benyttet anledningen til å fylle en provancekurv med masse gaver - og alle skulle pakkes inn og pyntes. Kronen på verket ble å pakke hele kurven, som bugner over av smågaver, inn i cellofan og pynte med sløyfebånd. Dessverre rakk jeg ikke å ta bilde av kreasjonen. I stedet kan jeg innlede bloggingen i mai med en rekke andre bilder til inspirasjon.En egen gift wrapping station, her fra Martha Stewart, skulle jeg gjerne hatt...
Bildene fra flickr

7 kommentarer:

 1. oj..her var det jammen mye fin innpakkningsinspirasjon:)

  SvarSlett
 2. Hei du! Dette vet jeg du er god på;) Jeg glemmer aldri de fantastiske blå rosene jeg fikk da F ble født og den fine forlovergaven jeg fikk av deg! Håper alt er bra med dere!

  SvarSlett
 3. Så flotte gaver. Skulle ønske det var jeg som fikk en sånn, elsker turkis......
  Håper det er bra med deg og dine.
  Klem!

  SvarSlett
 4. Hei der :-)
  Så fantastisk flotte innpakkninger!! Du har jammen skjulte kreative talenter, som du ikke har avslørt på aprilforumet :-)

  Veldig imponert !!!
  Klem fra Nina

  SvarSlett
 5. Oj, så fine! Kreativ innpakning setter virkelig en spiss på gavene, men det er litt synd å pakke dem opp da.. :)

  Ha en fin kveld! :)

  SvarSlett
 6. fantastisk flott innpakning. Det å få en pakke som er flott pakket inn er stor stas. Synd jeg ikke tar meg tid til slikt alltid.

  SvarSlett
 7. s å bra inspirasjon til innpakning! takk for flotte tips!!

  SvarSlett